Kom alles te weten over ons

Missie00001

Onze missie

Bij Comparisa willen we doen waar we goed in zijn, op een eerlijke en rechtvaardige manier, vanuit de overtuiging dat we met onze partners een gezamenlijk doel delen, namelijk: groeien.

Leads met de beste scoringskansen

Onze missie maken we iedere dag waar door solide leads te leveren – leads die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen – leads die onze partners in scoringspositie zetten. Met minimale verspilling van tijd en moeite.


Onze visie

Marketing dient één doel. Groeien. Als marketingspecialisten verbinden we ons aan dat doel. Uw groei, onze ambitie. Het belang van onze partners staat op de eerste plaats. Daarmee dienen we vanzelf ons eigen belang. Want groeien doe je samen.

Reële kans op nieuwe klanten

Als data- en leadspecialisten faciliteren wij onze partners met reële mogelijkheden om hun diensten en producten persoonlijk aan de man te brengen. Wij leveren solide leads met de hoogst haalbare kans op nieuwe klanten.

Alleen de beste leads zijn goed genoeg

Onze partners vertrouwen op onze leads. Dat schept verplichtingen. Daarom keren we offerteaanvragen van consumenten binnenstebuiten. We stellen onszelf deze vraag: zou ik persoonlijk willen betalen voor deze lead? Bij de geringste twijfel gaan de gegevens de prullenbak in. Voor onze partners zijn alleen de beste leads goed genoeg.

Drie gratis scoringskansen?

visie

Meld direct uw bedrijf aan

Al benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schrijf u dan nu in.