Wat vinden klanten van Comparisa?

We zijn een tuinonderneming die instaat voor het maken van ontwerpen van tuinen en zorgen eveneens voor de uitvoering ervan en, indien gewenst, staan we ook in voor het onderhoud . We werken nu reeds sinds 2014 succesvol samen met comparisia . De leads zijn duidelijk en overzichtelijk opgesteld en bijna altijd komen we met echt geïnteresseerde klanten in contact . De facturering gebeurt feilloos en de mensen achter de schermen zijn altijd vriendelijk ! Wij gaan zeker nog voor jaren verder met comparisia !
Gert Maris
Gardemar bvba
Ik ben tevreden over de ontvangen leads van Comparisa. De aanvragen zijn duidelijk en goed gescreend op serieuze koopintentie! Verder verloopt de communicatie tussen Bogers Duurzame Projecten en de mensen van Comparisa erg prettig. Kortom: ik ben blij met onze samenwerking!
Nathalie van Baal
Nathalie van Baal
Bogers Duurzame Projecten
Comparisa gaat met haar feedback van de aanvragen zeer prettig om en doen precies wat zij beloven. De aanvragen die wij ontvangen zijn goed op de hoogte over wat zij kunnen verwachten en vrijwel allen zijn zeer geïnteresseerd. Daarnaast ervaren wij het als prettig dat Comparisa werkt met een garantie op afspraak. In tegenstelling tot andere aanbieders is het percentage van leads die wij terug sturen gering. Daarom kiezen wij voor Comparisa!
Sam Kuiper
Sam Kuiper
Eve Energy
EnergieRemmers uit Groningen is heel duidelijk als het gaat om keuzes maken. We maken gebruik van de betere Europese zonnepanelen en werken met SolarEdge omvormers. Bij schuine daken wordt de onderconstructie verschroefd aangebracht. Kortom we gaan voor kwaliteit! Dit doen we ook met onze leads. Comparisa is onze betrouwbare partner als het gaat om kwalitatieve hoogstaande leads.
Jan Remmers
Jan Remmers
EnergieRemmers
Ik gebruik de leads van Comparisa ter aanvulling op mijn bestaande klantenbestand en zij hebben mij zeer zeker in staat gesteld om mijn bedrijf te laten groeien! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de leads, de afspraken bij de aanvrager en de manier waarop Comparisa zaken doet!
Jos Fleerackers
Jos Fleerackers
Tuinsierkunst Jos Fleerackers
Wij werken sinds 2015 samen met Comparisa en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Waar andere leadgenerators alles zo maar doorsturen, gaat Comparisa echt de diepte in met iedere aanvraag die zij nabellen. Verder vind ik het prettig dat wij een garantie hebben op een bezoekafspraak op alle leads, waardoor de scoringskans optimaal is.
Margo Coppens
Margo Coppens
Coppens Zonnepanelen